Corporate Identity and packaging by Daniel Rup...
Béhance
Branding - Graphic Design - Packaging
...Branding - Graphic Design - Packaging
...A furmint menetelése megállíthatatlannak tűnik. Itthon legalábbis. Vannak eredmények nemzetközi porondon is, de hogy
...Folytatjuk az Enyém a Balaton! keretében múlt héten elkezdett sorozatunkat, ezúttal borokat teszteltünk.
...Mert ha a szőlő léte természetes lenne, úgy is viszonyulnánk a borhoz, mint ami ingyen van, köszi szépen, megiszom.
...Még az ismerkedési fázisban tartok a tavalyi év termésével, de már nem egyszer panaszkodtam a nyers, szárító savak m
...Minden kóstolás során felmerül az ár/érték kérdése. Megérte, nem érte? Adott annyi esztétikai és érzékszervi örömet
...Minden bizonnyal nem én vagyok az egyetlen, aki lát némi párhuzamot Christer Sandahl és Robert Gilvesy Balaton-felvi
...Ha megöregszem pincét akarok, ezt már szilárdan elhatároztam.
...A fene gondolta, hogy humorizáló "álláshirdetésemre" akad épeszű vállalkozó.
...Ugyan lassan búcsút kell intenünk a balatoni strandszezonnak, az élet nem áll meg a tó körül.
...Minden bizonnyal nem én vagyok az egyetlen, aki lát némi párhuzamot Christer Sandahl és Robert Gilvesy Balaton-felvi
...Badacsony a nagyvilágban - vulkánok lelke a jóindulatú, objektív kívülálló szemével címmel tartott mesterkurzust a B
...Badacsonyi friss rajnai, finom petrollal, üde illatokkal. Olajos, de könnyed, kesernyés és fajtajelleges. Kiváló nyá
...Badacsony egy napra ismét Budapestre költözött, a Badacsonyi Turisztikai Céh szervezésében a New York Palotában negy
...A fiatal pincészet 11 termő hektárról készíti a borait, amelyek gyorsan belopták magukat a szívembe, elsősorban a ti
...Budapesti bandával már igen, de Szegeden még nem tartottunk sauvignon blanc kóstolót, így mindenképp hiánypótló volt
...Újdonságok rovatunkban hónapról hónapra közzétesszük a legfrissebb tételeket, melyeket nemrégiben palackoztak, illet
...Színe sárga, zöldes reflexekkel. Illata a rajnai rizling tipikus jegyei helyett szivaros, füstös, pirítósos jegyeket mutat, némi vaníliával kiegészítve.
...A fiatal pincészet 11 termő hektárról készíti a borait, amelyek gyorsan belopták magukat a szívembe, elsősorban a ti
...Gondolatban érett már egy 2015-ös sauvignon blanc-kóstoló, de egy darabig várni kellett a megfelelő alkalomra.
...Színe citrom, illata intenzív, benne citrusok, fehér húsú gyümölcsök, zöldfűszerek.
...Nem tudom ki miként van ezzel, de ha a késő tavaszi-nyári időszakban borra vágyom – kifejezetten borfogyasztás, és n
...A nyár egyik legkülönlegesebb borfesztiváljának a Szent György-hegyi egykori Eszterházy présház ad otthont.
...Minden évben itt tartják az úgynevezett Bohém légyott nevű mini fesztivált...
...Úgy néz ki, az egy - nem tömegesen, de - jellemző magyar férfisors, hogy egy idő után borásznak kell lenni.
...Nemrég mutattuk be azt a nyolc, kortárs építész által tervezett hazai borászatot, melyek nemcsak a borai, hanem épít
...A Budapesti Fesztiválzenekar november 3-án és 4-én barokk zenével tölti meg a Zeneakadémiát.
...A Balaton-part építészetét a népi építészet szerencsésen fennmaradt emlékei, a népszerű nyaralóhelyeken a századford
...Kanadában született magyar környezetben. Egyik legszebb emléke a szárított dohány illata. A kilencvenes évek elején
...A Gilvesy Pincészet épülete évtizedeken át aládúcolva, romosan állt, tetejét ócska hullámpala fedte.
...A tópart környéke az 50-es és 60-as években a kifejezetten újító szellemiségű építészet kísérleti terepe volt, aztán
...Fontos, hogy ott is fogyasszuk a bort, ahonnan származik, és ezáltal mi is megosszuk ezt a teret és ezt a különleges
...Csodálatos helyen jártam a minap: Szent György-hegyen, ahol a lábaink előtt hever a Balaton, ahol magával ragad a tá
...Mámorító borok, lélegzetelállító panoráma… őszintén: táj ránk még nem volt ilyen hatással!
...Balaton-felvidéken szép számmal újulnak meg az elmúlt években olyan épületek, melyek tájegységre jellemző stílusjegy
...Tavaly ott voltam az első második Bohém Légyotton, és nem túlzás azt állítani, hogy egy hihetetlenül hangulatos prog
...Van az a pillanat, amikor ott ragadnánk még egy ideig a borok mellett, de a legtöbb helyen a sajt-kolbász tálon kívü
...