Bohém légyott 2018. 06. 30.

Elfogyott

Az idei nyár sem telhet el a Bohém Légyott fesztivál nélkül!

Örömmel jelentjük be, hogy a nagy sikerre való tekintettel idén két napos programmal készülünk!

A múlt legendáját hívjuk segítségül, hogy felélesszünk egy hagyományt és új élményekkel írhassuk tovább Szent György-hegy borvidékének történelmét.

Június 29-30-án immár ötödik alkalommal gyűlünk össze a Szent György-hegyen a Gilvesy Pincészetnél, hogy balatoni panorámával és éjszakába nyúló fesztivállal búcsúztassuk a júniust. Örömmel vettük az eddigi évek nagy érdeklődését a fesztivál iránt, így idén úgy döntöttünk, hogy a Bohém Légyott kiegészül egy szakmai nappal, ahol a szakmai közönség mellett örömmel várunk minden borranjongót is!

BOHÉM -1   SZAKMAI SZIMPÓZIUM:

A két napra bővült bohém programunkat egy szakmai szimpóziummal indítjuk június 29-én, ahol magyar és külföldi vulkanikus termelőkkel és a Volcanic Wines of Pannonia egyesület borászaival találkozhatunk. Ők fognak elkalauzolni minket a borkészítés csodás rejtelmeibe. A nap folyamán különféle témákban rendezett szimpóziumokkal és borkóstolási lehetőséggel készülünk, melynek középpontjában a vulkanikus területen termesztett borok állnak. A napot egy ízig vérig bohém gourmet vacsorával zárjuk melyet kitűnő vulkanikus borok kísérnek majd. A részletes programot hamarosan kihirdetjük.

Figyelem! A szakmai nap létszáma korlátozott! A különleges szakmai szimpóziumra 150 látogatót várunk!

BOHÉM LÉGYOTT:

Az este által kínált gasztronómiai és zenei élmények mellett nagyszerű lehetőség nyílik arra, hogy a balatoni panorámában gyönyörködve részesei legyünk a modern világ és múlt hagyományai találkozásából születő varázslatnak és felfedezzük a Szent György-hegy rejtett kincseit .
A frissítő balatoni borok és élő zene mellé igazi ínyencségekkel készülünk. Ha leszállt az éj, élőzenével fokozzuk a hangulatot.

A különleges hangulatú bohém rendezvényre idén is 300 látogatót várunk.

A bohém hangulat zenei felelőseinek listáját hamarosan publikáljuk.

Jegyváltás: hamarosan.

A Bohém légyott gyerekbarát rendezvény. A belépés a programra 12 éves kor alatt ingyenes.

A helyszín: A Szent György-hegyen található Gilvesy birtok, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra és a környező hegyekre.

Transzfer: A borászat direkt járatokat indít Balatonfüredről és Badacsonytomajból.

Parkolás: A borászattól 50-100 méterre lehetséges, a templom környékén.

Ha esik, ha fúj: A rendezvény szabadtéri. Az esemény idejére jó időt jósolnak, de mivel egy kültéri ünnepségről van szó, érdemes a hideg és az eső ellen is felkészülni. Abban bízunk, hogy a sárkány elkergeti a rossz időt és terveink szerint a programot minden körülmény között megtartjuk.

Szállásjavaslatok:
Villa Pátzay – Badacsonytomaj
Hunguest Hotel Pelion – Tapolca
Hotel Bonvino – Badacsony
Hotel Zenit – Vonyarcvashegy
Káli Panorama Resort – Káptalantóti
Villa Kabala – Szígliget
Hotel Neptun – Badacsony

További információk:
events@gilvesy.hu

 

     

     

     

     

 

A jegy ára 4 900 Ft

Elfogyott